Maskinservice Luleå

Service med fokus på kvalitet effektivitet pålitlighet

Välkommen till VR Mektjänst i Norr AB, din partner för högkvalitativ maskinservice i Luleå. Med lång erfarenhet och omfattande expertis inom reparation och underhåll av tunga maskiner, ser vi till att dina entreprenad- och gruvmaskiner alltid är i toppskick, redo för de tuffaste uppgifterna.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med dina maskiner och fordon.

Maskinservice Luleå

VILKA vi är

VR Mektjänst i Norr AB är ett engagerat aktiebolag som sedan 2023 har varit verksamt inom maskinservice i bland annat Luleå. Vårt team består av kunniga tekniker som specialiserar sig på reparation och underhåll av tunga maskiner för entreprenad och gruvindustrin.

Maskinservice Luleå

Vad vi gör

Vi på VR Mektjänst i Norr AB fokuserar på att leverera effektiv och högkvalitativ service för alla typer av tunga maskiner. Oavsett om det gäller entreprenadmaskiner, grävmaskiner eller andra specialiserade fordon, är vi redo att säkerställa att din utrustning fungerar optimalt.

Maskinservice Luleå

Våra tjänster

Maskinservice Luleå

På VR Mektjänst i Norr AB erbjuder vi ett brett spektrum av tjänster för reparation och underhåll av maskiner inom entreprenad och gruvindustrin. Vårt mål är att leverera pålitlig service som gör skillnad för din verksamhet. Med vårt arbete är vi aktiva i Luleå och dess omnejd.

FAGOTTSTIGEN 5, 982 35 Gällivare
076-831 49 42